A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Познанський ліцей
Зеленогірської селищної ради

Новини

Дата: від до Скинути

День Цивільного захисту

   Сьогоднішній день, в нашому ліцеї, був присвячений підвищенню свідомості учасників навчально-виховного процесу про значення заходів цивільного захисту для збереження власного життя та майна в разі НС,  таких як природні катастрофи, техногенні аварії, терористичні акти, обстріли тощо.    Метою "Дня цивільного захисту" є практичне відпрацювання учнями, за їх віковими категоріями, теоретичних знань та навичок, які вони отримали під час вивчення теорії на уроках з Основ здоров'я, БЖД та Захисту України.    Згідно розробленого плану, було проведено різноманітні заходи та акції, які спрямовані на збільшення обізнаності учнів про небезпеку надзвичайних ситуацій та про заходи, які можуть бути вжиті для їх запобігання або зменшення їх наслідків. Також цей день ми  використали для проведення навчальних занять, тренувань, бесід, тренінгів тощо.   

21:17 29.04.2024

"Сокіл" ("Джура")

   "Сокіл" ("Джура")  - це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників органів місцевого самоврядування та громадськості.

21:32 28.04.2024

День пам'яті героїв Крут

29 січня 2024 року, Україна вшановує 106-річницю героїчного бою молодих хлопців під Крутами. Разом з усією Україною колектив Познанського ліцею (вчителі та учні), приєдналися до акції вшанування пам'яті героїв - крутянців. 

12:21 30.01.2024

З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНО!

Учні та вчителі Познанського ліцею щиро вітають всіх українців з Днем Соборності України і щиро бажають завжди любити свою країну, пишатися своєю історією та своїм народом. Нехай Україна буде гордим птахом у зграї світових країн, нехай щодня дарує українцям свободу думки, відчуття щастя, мир та світлу надію. Атмосфера урочиста (не дивлячись на те, що святкуємо у сховищі) Все буде Україна - ми впевнені та незламні!!!

18:55 22.01.2024

День Соборності України

День Соборності щороку відзначається 22 січня, у день проголошення в 1919 році Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

10:15 19.01.2024

10 грудня - ДЕНЬ ПРАВ ЛЮДИНИ

10 грудня відзначається День прав людини. Це нагода ще раз нагадати про значущість прав людини, необхідність глобальної солідарності, взаємозв’язку і людяності.

16:39 12.12.2023

Конкурс малюнків

З 1 грудня 2023 року у всіх закладах загальної середньої освіти Одещини стартує конкурс малюнку «Ніхто не вірить у нашу перемогу так, як я». Відчуття перемоги через чарівні творчі ручки маленьких митців – що може бути краще в цей важкий, але разом з тим казковий час напередодні Нового року.

15:09 07.12.2023

Міжнародний день волонтерів

Щороку 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтерів. Волонтери – це справжні взірці доброти, людяності та безкорисливості. Ви щодня допомагаєте іншим, не просячи нічого натомість. Саме завдяки роботі та згуртованості волонтерів чимало людей і тварин по всьому світу отримують необхідну допомогу. Волонтери – найпотужніша частина нашого суспільства, а волонтерський рух об’єднує міста й громади держави. Це спільнота, яка залучає до боротьби за свободу України мільйони людей із різних країн світу.

16:16 05.12.2023

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

Щорічно, з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства". Тисячі громадян, державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують свої зусилля заради об'єднуючої мети - підвищити розуміння та обізнаність співвітчизників про всі форми насильства.

19:57 03.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень